Akerdrakten

Vaskeboken

Barnevev

Multivev original

Multivev original består av fire «laftede» pinner som settes sammen med strikk i hvert hjørne, og en vevnål i tre.
Det veves rundt rammen, dvs. innslaget går også rundt rammen. Når det er like mange innslag som renningstråder, løses strikken hjørnene opp, slik at vevnaden kan trekkes ut. Resultatet blir en firkantet lapp – som f.eks. kan brukes som en gryteklut. 2 eller flere lapper kan settes sammen til veske, dukketeppe o.l.

Vi leverer vevrammen med 2 nøster bomulls jerseyremser – nok til 6 lapper. Eller med ett nøste Rauma Polar hvis man vil ha en ullkvalitet – nok til 7 lapper.
Vi anbefaler Bomullsremsene til de minste barna – fra 6 år – Ullgarnet fordrer flere tråder og da er det greitt å ha fyllt 10 år.

Startpakke m idéhefte, vevnål og 2 nøster bomullsjersey kr. 215,- Bomullsjersey 100 g kr. 35,-

Startpakke m idéhefte, vevnål og 1 nøste Rauma Polar kr. 205,- Rauma Polar 100 g kr. 60,-

Bomullsremsene kommer i hvit, gul, mørk gul, lysblå, klarblå, rosa, rød, grønn, fiolett og sort.
Man kan klippe opp gamle tekstiler – trikot er best, men det går også fint med f.eks. jeans. Antall tråder må avpasses etter tykkelsen på remsene. Vevrammen kan også benyttes til billedvevteknikk. Det egner seg best for barn over 10 år. Se under billedvev.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk