Akerdrakten

Vaskeboken

Barneaktiviteter

Ei maske hit og ei maske dit av Kari Thunæs og Bjørg Lundeby kr. 200,-.

Dette heftet er et funn for alle som skal lære barn å strikke og for alle som vil strikke lekedyr osv. til barn.
Enkle katter, bamser, dukker samt skjerf, luer, tøfler, poser, spill, bamse/dukkeklær etc. De fleste oppskriftene er til 3-tråds Raumagarn, men man kan selvsagt bruke det garnet man ønsker.
Heftet er fult av forslag til små sanger, ordtak etc og hjelper oss å vidreføre den delen av tradisjonen også. Anbefales!

Jeg gikk en tur på stien er skrevet av Kari Thunæs og Anette Solberg Andresen.

Store og små føtter blir inspirert til å gå på gamle stier og kanskje tråkke opp noen nye. Se og samle underveis materialer til ting vi kan lage med hendene. Ting som har vært laget av barn i hundrevis av år. Her er forslag til mange aktiviteter og under «visste du at» blir man inspirert til å finne mer stoff og gå i dybden på egen hånd.
En super gave til foreldre og besteforeldre som vi berike sitt samvær med barna. kr. 200,-

Mitt skip er lastet med er skrevet a Kari Thunæs og Anette Solberg Andresen

Heftet er ment å være en veileder i å formidle tauverkstradisjoner til barn. Taustige, hoppetau, knutetavlegarnbinding, klatretau, dørmatte, tyrkerring, ring til ringspill etc er stikkord i tillegg til småhistorier og masse faktastoff.
Et «must» for alle som er sammen med barna ved sjøen! Kr. 200,-

Tegne med tråd av Inger Øyre, kr. 299,-.

Tegne med tråd – brodere med barn er en bok for voksne som vil støtte og inspirere barn til å brodere. Den er også et portrett av barn i kreativt arbeid og en bok barn og voksne kan bruke sammen. De fleste arabeidene i boken er laget av barn. Lær om barnas formspråk av barna selv!

Hvis du ønsker å bestille disse, kan du gjøre det via
e-post eller pr. telefon (se kontaktskjema)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk